събота, май 27, 2006

Блогът се премести! Пренасочвам...

Би трябвало да бъдете пренасочени автоматично. Ако не се получи, посетете silvina-bg.com/.

Новият спам - с подарък компютър

Само това не бях получавала още - спам с обещание, че ако бъде препратен на някакъв брой познати с копие до вероятно нищонеподозираща служителка на компанията "Ericsson", подателят ще получи безплатно компютър. Странно дали наистина действа, както се твърди в него. :) Ето и копие от текста, за онези, които не вярват:

Предмет: Подарък

Здравейте, всички!

Компанията Ericsson раздава безплатно преносими компютри, с цел да се противопостави на Nokia, която прави същото. Ericsson желае да разшири своята известност. По тази причина Ericsson раздава безплатно новия преносим компютър WAP.

Всичко, което трябва да се направи, е да се изпрати това съобщение на 8 ваши познати. До около две седмици ще получите компютър Ericsson T18.

Ако съобщението бъде изпратено на 20 или повече души, ще получите дори компютър Ericsson R320. Важно: Копие от съобщението си трябва да изпратите на anna.swelung[at]ericsson.com.

Важно е да се знае, че това не е измислица, а наистина действа! Затова, доставете си удоволствие, като си направите подарък с един от тези преносими компютри.

Късмет!

5 коментар(а):

на 28 май, 2006 12:04, Anonymous RaynerApe каза...

Действа, действа... пращай на воля. Аз цели три получих, мога да ти подаря един ако искаш... ама най е гот когато ти го пратят от Ericsson, ахам.

 
на 28 май, 2006 18:39, Anonymous Nick Angelow каза...

Само дето Ericsson T18 и R320 са модели телефони на Ericsson, а не WAP компютри :о)

 
на 28 май, 2006 23:44, Blogger Silvina каза...

Доколкото видях от версията, която получих, този текст е нескопосан превод от френски (под текста, който съм постнала тук, се намираше и оригиналът). Мога да пусна и него, ако някой се интересува от подробности относно офертата. :)

 
на 16 януари, 2008 14:31, Blogger Топблог каза...

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

 
на 17 януари, 2008 00:51, Blogger Silvina каза...

Съжалявам, но трия чисто рекламни коментари без връзка с темата.

 

Публикуване на коментар

<< блог