неделя, декември 11, 2005

Блогът се премести! Пренасочвам...

Би трябвало да бъдете пренасочени автоматично. Ако не се получи, посетете silvina-bg.com/.

Национална камара за мода - какво се случи

Този петък се разходих до Пловдив, не само за да проверя дали си е още там, а най-вече за да се видя с останалите потърпевши от действията на г-ца Надя Вълева, председателката на Национална камара за мода - България. Обединените ни действия вече дадоха резултат, макар и малък - една от многобройните служителки на Камарата с неизплатено възнаграждение ме информира, че е получила дължимата й сума. Искрено и честитя за това и се надявам същият резултат да последва и за останалите десетки фирми и лица, които също очакват големи суми от въпросната госпожица.

По време на срещата решихме също така да направим публично достъпна информацията, която имаме за Надя Вълева, за да предотвратим и други хора да бъдат измамени. С тази цел пиша и този пост, който ще повтори част от това, което съм писала преди, но този път ще съдържа пълната информация по случая - от началото до края, включително и всички данни на въпросната г-ца Вълева. Когато се сдобия с още малко свободно време, ще разкажа и за институциите, към които се обърнах за съдействие, с какво биха могли да бъдат полезни и на други потърпевши и какъв е редът за подаване на жалба във всяка от тях.

Отворено писмо до модни агенции, медии, фирми от бранша и потенциални бъдещи служители на Надя ВълеваУважаеми колеги,

Казвам се Силвина Георгиева Фурнаджиева и съм бивша служителка на Надя Вълева Вълева, председател на Национална камара за мода България. Работих за г-ца Вълева като рекламен консултант на списание "BG BOOK" през месец февруари 2005 г. В момента живея и работя в гр. Пазарджик.

Поводът да напиша това писмо не е особено приятен. Става дума за некоректност от страна на г-ца Вълева. След като работих за Национална камара за мода в продължение на един месец, г-ца Вълева не ми изплати полагаемото трудово възнаграждение в пълен размер, след което аз напуснах Камарата. Впоследствие предприех действия, за да си търся правата, и докато се занимавах с това, научих, че има и множество други фирми и лица, измамени от г-ца Вълева. Реших да Ви пиша, тъй като смятам, че нейните действия трябва да бъдат разгласени.

Национална камара за мода - България е регистрирана в Пловдив, на ул. "Княз Александър Батенберг" 51. Работих в нея като консултант маркетинг и реклама от 24.01. до 8.03.2005 г. по трудов договор за месечно възнаграждение от 160 лв. За посоченото време ми бяха изплатени само 40 лв., след което аз бях принудена да спра да ходя на работа, тъй като:

1. трудовият ми договор беше сключен за един месец, след края на който не беше подновен, но от мен се изискваше да продължа да работя;
2. живея в Пазарджик, като пътувах до работното си място всеки ден, и вече не можех да си позволя да плащам транспортните разходи. Между другото, по времето, по което работих за Надя, нямах други доходи, а и цялото ми семейство бееше без работа и разчитах единствено на нейната заплата.

Подадох жалба в местната инспекция по труда, след която председателката на Камарата Надя Вълева Вълева беше глобена, тъй като се установи, че сигналът ми срещу нея е действителен, т.е. тя е извършила нарушенията, описани в него. Въпреки това, сега е месец декември 2005 и тя все още отказва да изплати трудовото ми възнаграждение, тъй като, по нейни думи, не разполага със средства за това.

Когато се свързах с други бивши служители на Камарата, се оказа, че не съм единствена. Има още около 20 души, чиито възнаграждения не се изплащат, както и случаи като следния: служител е бил уволнен дисциплинарно няколко дни преди Нова година, като имал бебе, по това време новородено. Също така, г-ца Вълева дължи пари на множество модни агенции, модни къщи и други фирми от бранша. Мнозинството пострадали решихме да се обединим и да си търсим правата заедно.

Г-ца Надя Вълева Вълева притежава и няколко фирми, чрез които също осъществява подобни действия: "Надин промоушън" ЕООД, ЕТ "Надин - Надя Вълева" и "Надин рекламна агенция". Телефоните, чрез които г-ца Вълева продължава да набира служители и да осъществява бизнес контакти, са: 032/620929, 088/8253516, 032/632271, 088/8631181, както и e-mail адреси: office@bgfashionchamber.com, camaramoda@abv.bg, camaramoda@mail.bg, kamaramoda@abv.bg или kamaramoda@mail.bg и посочения по-горе адрес в Пловдив.

За повече информация относно случая и предприетите до момента действия можете да се обърнете към мен на e-mail адреси silvina@silvina-bg.com или silvina_g@hotmail.com. Също така, ако притежавате уеб сайт и бихте искали да предупредите неговите посетители относно възможните последствия от работата с г-ца Надя Вълева, можете да публикувате копие от това писмо, както и да го препратите на свои колеги или познати.

Силвина Георгиева

51 коментар(а):

на 19 декември, 2006 14:41, Anonymous Анонимен каза...

Тази Надя,ако я видя някъде ще я набия.И аз имам да взимам пари от нея от преди пет години и още не съм ги взела..

 
на 19 декември, 2006 22:34, Blogger Silvina каза...

Какъв по-точно е Вашият случай и искате ли да разкажете по-подробно за него? Аз поддържам и блога http://bgfashionchamberlook.blogspot.com/, където мога да Ви дам права за писане и да разкажете историята си.

 
на 27 февруари, 2007 17:37, Anonymous Анонимен каза...

Преди пет години Надя организира Прет-а-порте.Аз правих организация от страна на моделите,също се изявих и като модел.После тя се покри и така и си остана -без да ми плати.Покри се отвсякъде.Нито на агенцията за модели,нито на самите модели беше заплатено за 5-дневният целодневен ангажимент.Наскоро пък тя се обади във фирмата,в която сега работя и предложи да продаваме чрез eBay.Станала е представител на тази интернет форма на пазаруване и сега зарибява хората да се включат,за да ползват услугите й и чрез нея да продават стоката,която произвеждат.Само като чух,че се обажда тя и директно в сиктирдосах по телефона.Нека всеки,на който евентуално му се обади с подобно предложение, да постъпи като мен-да й откаже категорично.Тази жена не заслужава доверието и парите на хората!!!

 
на 27 февруари, 2007 23:53, Blogger Silvina каза...

Доколкото знам, Надя и не е представител на никакви подобни фирми за България. Все още следя дейността й отблизо покрай съдебното дело и мога да ви кажа само едно: по-добре да не й вярвате и да нямате никакъв общ бизнес с нея!

 
на 18 април, 2007 23:19, Anonymous Анонимен каза...

От много хора съм чувала некоректтността и,дори имаше предаване "искрено и лично" посветено на Въпросната.
Станах неволен слушател на намеренията и да уволни безпричинно точно пред заплата поредната си служителка,назначена да слага подписа си като управител на Камарата за мода.
Ако някой се кани да учатва в конкурсите,организирани от тази организация ще му кажа само ,че надали има нужда от този преразход.
Хора,няма да получите повече от потупване по рамото и отнемането чрез договор на авторските ви праза за 3 години,който сте ДЛЪЖНИ да подпишете.

 
на 25 юли, 2007 14:37, Blogger rijesi каза...

Здравейте Силвина, бихте ли написали няколко реда как втрвят делата ви с г-жица Надя Вълева. Има ли развитие и чула ли сте за нови гафове на организацията? Благодаря

 
на 10 август, 2007 15:06, Blogger Silvina каза...

Здравейте, rijesi, и извинете за късния отговор, но се надявах да мога да ви дам добри новини. За съжаление, на мен заплатата все още не е платена, както и на останалите хора, които напуснаха по същото време, по което и аз. Доколкото знам, текучеството в камарата продължава и все още не е за препоръчване да се кандидатства за работа там.

 
на 03 април, 2008 11:22, Anonymous Анонимен каза...

имах нещастието да познавам тази според мен чисто луда жена с потребност за изява и натрапчиво чувство на шизофрения.просто не е истина колко е зле,моя съвет е да си намери мъж,който да я задоволява,но предвид външния и вид и миризмата,която се носи от нея е кауза пердута.все пак и аз се подведох,но поне се светнах на време.само я погледнете как ходи изядена от молци и си правете сметка дали може да заплаща достойно труда на свойте служители.

 
на 14 април, 2008 20:25, Anonymous Анонимен каза...

Предлагам среща на всички недоволни от Надя Вълева на 21,04,2008 год. в "МАРМАЛАДА" ог 19 часа. Заведението е в Пловдив, квартал "Капана". Надявам се местата в заведението да стигнат!

 
на 14 април, 2008 22:21, Blogger Silvina каза...

А дали не може да е в почивен ден и малко по-рано през деня, за да дойдем и хора, които не живеем в Пловдив?

 
на 15 април, 2008 16:25, Anonymous Анонимен каза...

Всичко може, щом се отнася до Надка. Тогава в неделя в 15 часа пак в "МАРМАЛАДА". Приема ли се ?

 
на 16 април, 2008 00:51, Blogger Silvina каза...

От мен се приема - дано не се случи нещо непредвидено и да успея да дойда.

 
на 20 април, 2008 15:23, Anonymous Анонимен каза...

Хей, приятели на Надя, чаках 20 минути - никой не дойде.

 
на 21 април, 2008 21:52, Blogger Silvina каза...

Аз бях болна. :( Жалко, че и никой друг не е успял да дойде.

 
на 27 април, 2008 19:46, Anonymous Анонимен каза...

четохте ли в "брадва.ком" на адреса на Пловдив, национална камара / на пета страница/ - има голям коментар от някой си Иван Андонов. Мисля, че това е Надя, като знам нейния начин на изразяване няма кой да е друг. До сега никой не се е изказал положително за нея. Голям смях пада с изказването на Иванка Андонова, но е права. Дайте някой познат, на когото му имате зъб, за да го оженим за Надя - дано тогава кротне.

 
на 25 май, 2008 01:59, Anonymous Анонимен каза...

нямам познати, които толкова да мразя, че да ги обричам на доживотен тормоз с Надя. А и с тази вуня, която се рее около нея... не мерси! Изпяла си е песента тя...

 
на 13 август, 2008 15:19, Anonymous Анонимен каза...

Здравей Силвина,
Здравейте и на всички четящи този блог. Много съжалявам, че по рано не попаднах на него. Участвах в конкурсите Танцуваща и Изгряваща мода 2008 год. организирани от Националната камара за мода и г-жа Надя Вълева. Бях класирана на втори кръг и на двата конкурса. За участието си разбрах случайно като си отворих мейла един ден преди втори кръг. Никой не ми се бе обадил по телефона, а в сайта в който трябваше да пише класираните нямаше нищо и до момента няма нищо за конкурса от 2008 г. Като прочетох статията на http://news.plovdiv24.com/50256.html могосе смях. Г-н Тодор Христев не се появи. Беше написано в поканите, че ще ни връчват грамоти и това не се случи. г-жа Надя Вълева ни караше да си лепим сами рисунките на катастрон и да ги защипваме с дървени щипки на едно въже. На конкурса се очакваше от нас да рисуваме за целта трябваше да седим на тротоара. Нямаше подсигурени столове. От едно от заведенията взе масичка на която постави да се продава списанието и Надин стайл, което се оказа че се разпространява само на диск и не се отпечатва на хартия т. к. било : - "Много скъпо". Регистрираните участници са от България, Румъния, Украйна и Албания - ознчава че бяха окачени на въжето рисунките от сегашния и предишните конкурси. В дните на Пленера младите таланти - ученици и студенти на възраст от 15 до 30 години - в превод бяхме точно четири момичета на възраст от около 22 до 27 г. Книгата за впечатления се похвали г-жа Вълева, че е купила преди конкурса от книжарницата. В нея суперлативи за безграничния талант на младите дизайнери оставиха туристически групи от Испания, Франция, Италия, Япония, Румъния, Украйна - това бяха случайно минаващи туристи разглеждащи стария Пловдив, главно детски групи. За първи път организаторите изложиха и готови модели, изработени от младите дизайнери в открит шоу-рум - летни блузи в стил диско фешън, за които тутакси заваляха поръчки - едно от четирите момичета беше донесло пет потника от които в края на деня се продаде един. В поканата пишеше, че цял ден щели да ни интервюрат от различни медии. Разбрах, че са минали от вестник 24 часа единствено, докато бях отишла да пия кафе. Трябваше да отидем за два дена там, но като видях за какво става дума прецених че няма смисъл да стоя на този цирк още един ден. След като се прибрах в къщи реших да видя дали няма някаква по подробна информация в интернет т. к. доста съмнителен ми се видя конкурса. Тогава започнах да чета статии за г-жа Вълева. Първо за момичето от първия конкурс не получило наградата си стипендия за обучение ето тук може да прочетете http://more.info.bg/article.asp?topicID=
317&issueID=1420. Второ блога на Силвана.
Трето продължавам със заглавието на следващата статия “БНТ дава под съд рекламни агенции длъжници” вижте на ttp://64.233.183.104/search?q=cache:g_DN
lyVp3gMJ:www.capital.bg/show.php%3Fstory
id%3D210180+%D0%9D%D0%B0%D0%B4%D1%8F+%D0
%92%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0&hl=en&
ct=clnk&cd=47. Следва опит за организация на форуми метете от името на агенция “Визаж” вежте на ttp://64.233.183.104/search?q=cache:0OY-
57nZhQ4J:www.novinar.net/%3Fact%3Dnews%2
6act1%3Ddet%26stat%3Dcenter%26mater%3DMT
I2MTs2OQ%3D%3D+%D0%9D%D0%B0%D0%B4%D1%8F+
%D0%92%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0%2B%
D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B
4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0&hl=bg&ct
=clnk&cd=1&gl=bg Ето в този форум се вижда как не се връщат скиците от конкурсите на участници които си ги искат обратно ttp://forum.fashion.bg/index.php?topic=2
0247.0 Видях всичко това и реших да уведомя г-жа Вълева че прекратявам участието си и да си взема скиците т. к. нямам подписан договор с нея. Отказано ми беше категорично в телефонния разговор,повиши ми се тон, дори ме попита – : “Какъв ти е проблема?” след което ми затвори телефона. Искрено се надявам да размисли и да ми върне скиците. Ето и още една статия в която пише името на г-жа Вълева ttp://64.233.183.104/search?q=cache:UQFP
CfT-ro8J:www.capital.bg/show.php%3Fstory
id%3D255458%26show%3D1+%D0%9D%D0%B0%D0%B
4%D1%8F+%D0%92%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D
0%B0&hl=en&ct=clnk&cd=15

 
на 13 август, 2008 21:28, Blogger Silvina каза...

Здравейте и благодаря за коментара.
Жалко, че камарата продължава в същия дух. За щастие, аз успях да си получа парите чрез съдия изпълнител и пожелавам същото и на всеки друг, който има подобен проблем.

 
на 15 август, 2008 14:31, Anonymous Анонимен каза...

Може ли някъде да се види предаването "Искренно и лично", в което се говори за Надя Вълева?

 
на 16 август, 2008 13:48, Blogger Silvina каза...

За съжаление, не мога да го намеря качено никъде в Интернет.

 
на 17 август, 2008 15:09, Anonymous Анонимен каза...

Аз присъствах на Лятната Академия 2008г. Класирана съм за двата конкурса и сега като чета всичките тези неща много се чудя дали да участвам.. А относно договорите подписах го, но нямам 18 и на практика нямам право.. Но не знам дали без договор е по-добре, защото така тя лесно може да вземе скиците ми и да се облагодетелства от тях.. А относно 2 кръг - беше много странно. Изглеждаше много импровизирано и всички се зачудихме как конкурс, уж европейски, пък толкова примитивно направен... Трябваше да рисуваме на пейките пред Народния театър ..
и скиците щели да се публикуват в списанието й.. Видя ми се много странно, защото обикновено се оценяват уменията на 2 кръг.. Изглежда Надя просто се чуди как да изкара някой лев, възползвайки се от мечтите на хората.. Искам да попитам дали има хора, които са получили наградата си и дали има смисъл да участвам в 3 кръг. Тя каза също, че след 3 кръг ще продадат дрехите и естествено ние получаваме 50%. Ако някой има повече информация да ми пише на crazy_ff@abv.bg Всякаква информация по случая ще ми бъде полезна.

 
на 18 август, 2008 10:13, Anonymous Анонимен каза...

Моя позната е участвала в трети кръг и не са й дали наградата стаж в модна къща.

 
на 18 август, 2008 13:21, Anonymous Анонимен каза...

Някой може ли да качи поне малко от Искренно и лично във Vbox7?

 
на 19 август, 2008 11:16, Anonymous Анонимен каза...

В bradva.com тече предложение за сраща http://bradva.com/?a=articles&p=14 с Надя Вълева или поне събиране на 13.09.2008 г. /събота/ на третия кръг на Изгряваща мода в София пред Народния театър.

 
на 29 август, 2008 19:31, Anonymous Анонимен каза...

Имах нещастието да познавам и да работя с Надя, това бяха най - ужасните дни от живота ми! Никой не заслужава такова отнашение, най - малкото от човек, който говори за мода , а скоро време не е минавал покрай огледалото! Коя е тя, че ще поставя определения на другите, та тя имаше трохи от прословутите и почи под копчетата на клавиатурата!!!!!

 
на 31 август, 2008 12:31, Anonymous Анонимен каза...

Имах щастието да участвам в конкурса и бях класиран, дори финалист. Получих много награди, една от които участие в световно дефиле и шоу рум в Дюселдорф, Германия и т.н.

Аз дължа много за моя старт и познавам много млади колеги, които също през годините получиха от камарата. Не верно за това, че колежка не си е получила стаж като награда. Това лято Радост бе в Микстар, благодарение на конкурса и т.н.

Това, което прави Надя Вълева е трън в очите на много хора, но тя е прекрасен човек и се раздава за всички и мога да кажа, е ако някой е ощетен, то това е само тя.
Имам договор от 3 години! ДА! Никой нищо не ми е окрал, напротив - защитават ме!

Всичко, което казах може да бъде заявено публично при необходимост от доказване и ние доволните сме цяла армия за разлика от некадърните като вас шепа хора!

Това, което пишете не е вярно и не ви прави чест! Засрамете се!

 
на 31 август, 2008 15:59, Blogger Silvina каза...

Здравейте на последния коментирал! Бихте ли си написали името и повече подробности: кой конкурс от всички, организирани от Камарата, спечелихте, кога, в кое точно дефиле участвахте като част от наградата Ви, какви бяха другите Ви награди? Ще посочите ли и още имена на други спечелили и получили награди? Ако искате да защитите Камарата и да спечелите доверието на всички хора, писали тук, само ще Ви бъде от полза да застанете зад твърденията си с името и си и да ги подкрепите с конкретни факти.

 
на 01 септември, 2008 10:06, Anonymous Анонимен каза...

Otkude znaesh che tova koeto pishem ne e vqrno! Ne sum podpisala dogovor i ne mi vrushtat skicite i tova e fakt! Ne vruchva gramoti na konkursite si i tova e vqrno! Che se durja Nadq grubo i vika po telefona sushto e fakt! A za tova che sme bili nekadurni kak razbra?! Dokolkoto prochetoh izmamenite ot Nadq ne sa shepa hora, a mnogo poveche! Ne ti pravi chest da obijdash hora, koito ne poznavash!

 
на 01 септември, 2008 13:16, Anonymous Анонимен каза...

Дали пък Надя не си е написала сама този прекрасен за нея коментар?

 
на 01 септември, 2008 13:20, Anonymous Анонимен каза...

ВНИМАНИЕ !!! Надя била направила нова фирма КАМАРА МОДА ООД и сега от нея пуска обяви за работа !

 
на 01 септември, 2008 14:06, Blogger Silvina каза...

Напълно възможно е Надя да го е написала. :) Забелязвате ли, че няма отговор на молбата ми да си напише името и да посочи подробности? Мисля, че ако беше някой друг, досега да го е направил...

 
на 03 септември, 2008 09:30, Anonymous Анонимен каза...

Искам да попитам г-на след като е толква запознат, какво стана с момичето от Варна на което първата година не беше платена в НБУ? Платиха ли и обучението? И ако са го платили колко години след спечелването на наградата? В какъв период от време се получават наградите години, месеци? Защо ако е вярно наградите се получават с такова закъснение? Не е ли редно веднага да се дадът, а не след години? Защо не се връщат скици след като няма никакво законово право да се задържат? Защо не се дават грамоти веднага на самите конкурси, ами може и някой ден да ги дадът?

 
на 04 септември, 2008 15:47, Anonymous Анонимен каза...

Утре 05.09. от 20.00 часа ще се проведе финалния кръг на Танцуваща мода 2008, Античен театър - Пловдив, входът забележете е свободен :) Чудя се кой ли би си платил!

 
на 08 септември, 2008 14:03, Anonymous Анонимен каза...

Инфо от финалния кръг на Танцуваща мода 2008: Били са 4 човека дизайнери. В последния момент са извадили разрешително за сцената на Античния театър в Пловдив. Ревюто е започнало не в 20,00 часа както е по програма, а в 21,30 часа. Публиката се е разотишла. Осветлението не дошло, само музиката. Накрая с импровизирани танци са представили моделите т. к. танцьорките са нямали подготвени. Наградите са били грамоти и стъклени рози. Парите както е обявено в правилата за 1-ва награда 1000 евро, за 2-ра 500 евро, а за 3-та 250 евро са казали че ще ги дадат, ако дизайнерите направят ревю и тогава ще им платят. Наградите се изплащат в 3 годишен срок и са в услуги от камарата от тази година т. к. на момиче е бил връчен празен плик минала година. Чудя се как от Камарата не са разбрали че е празен плика? Та нали те ги връчват, кой им дава празни пликове? Що за конкурс е това? За първи път чувам на конкурс да се дава награда до 3 години. Смешна работа!

 
на 09 септември, 2008 10:53, Blogger Silvina каза...

Предполагам, че от Камарата са знаели, че пликът е празен. Сигурно се досещате какво искам да кажа? :)
Остатъка няма нужда да коментирам - Вие точно сте го определили с две думи, аз нямам какво да добавя.

 
на 12 септември, 2008 10:14, Anonymous Анонимен каза...

Утре 13.09.2008 год. пред Народния театър ще са проведе финалният кръг на Изгряваща мода 2008. Часът на откриването още не е уточнен. Ако някой има информация нека да пише.

 
на 13 септември, 2008 02:23, Blogger Silvina каза...

Току-що видях в Брадва.com, че в крайна сметка проявата в София няма да бъде на 13.09. Цитирам коментара, който прочетох:

"Последно, конкурсът няма да се проведе утре. Едната участничка звъннала преди седмица и са й казали, а другите две разбрали днес след продължително звънене. Колко е сериозен този конкурс - сами си правете изводи... Евентуално ще се проведе другия месец, но кога никой не знае. :)"

 
на 16 септември, 2008 22:37, Anonymous Анонимен каза...

Браво Силвина за този сайт,надявам се повече хора да го четат и то преди да са си изпатили от въпросната госпожица.Докато работихме за нея ни обяснаваше как вземаш по 100 лв. от Любомир Стойков всеки месец,за да поддържаш този сайт.Дали вече хонорара не ти е увеличен....

Виждам, че е започнала да се изказва в твоя сайт.Това е напредък - поне ще си направи хронология на излъганите от нея хора,макар и на малка част от тях.

 
на 16 септември, 2008 22:44, Blogger Silvina каза...

Тя къде ли не се изказва, вече съм свикнала. :) А сайтът, както сигурно си личи, е моят личен блог и в него Камарата заема доста малка част от писаното, макар че е много коментирана и интересна за читателите тема. Сигурно се досещате и че дори не познавам Любомир Стойков (виждала съм го само в изданията му и по телевизията), да не говорим за какъвто и да било хонорар. :) Изводите оставям за всеки, който чете тук и/или е имал вземане-даване с Камарата.

 
на 17 септември, 2008 10:49, Anonymous Анонимен каза...

На мен ми каза че четяла форумите и да сме пишели, събирала материал за да съди после хората :)Неможе да се досети, че по скоро нея ще я осъдят, да вземе да го събере този материал и да го покаже на някой съдя та да и издадът заслужена присъда :)

 
на 17 септември, 2008 13:44, Blogger Silvina каза...

И да изпрати някого на съд, ако той си е в правото, ще спечели, така че можем да бъдем спокойни. :) Интересно дали вече има някой осъден заради нещо, което е написал за Камарата в някой форум.

 
на 17 септември, 2008 13:58, Anonymous Анонимен каза...

Не се и съмнявам, че нямаш нищо общо с Любомир Стойков.Той не е толкова луд, че да й отделя такова внимание.Няма да се учудя ако въобще не е чувал за нея.Тя така и така си приписва участие ту на bTV,ту на БНТ, ту на някоя друга медия или известно име,без дори те да подозират, с едничката цел да я забележи някой та да и даде някой лев.

 
на 03 ноември, 2008 11:20, Anonymous Анонимен каза...

Много интересно какво ли е станало с конкурса "Изгряваща мода". Надя Вълева беше казала на участниците, че може би ще се проведе октомври месец. По това че нищо не се говори съдя, че явно още не се е провел. Ако някой знае нещо да пише.

 
на 13 ноември, 2008 23:06, Anonymous Анонимен каза...

Познавам я тая !!!!Чисто луда !!!!И аз работих няколко дена за нея....
Да е жива и здрава !!!!!

 
на 29 ноември, 2008 23:00, Anonymous Анонимен каза...

Незнам какво става с bradva.com но не го отваря!!!
А относно Надя, тя отново бомбандира сайтовете за обяви - този път из цяла БГ - Враца и пр., който иска да се смее да влезне в zaplata..
Относно "хубавия коментар" имам съмнения, че го е писал известният дизайнер Евгени Петков! Ако си ти, Евгени и ако четеш това искам да тикажа, че си много заблуден. Надя разправя за теб, че си прекалено нахален, даже до последноне искаше да те праща в Дюселдорф, ама в последния момент склони. Забрави ли как ти затваряше телефона, блокира те в скайпа и не ти отговаряше на мейла??? А като отидохте там с Ирина нямаше никава органзация и за пореден път чужденците видяха колкомизерана е България :( :( :( Така че не ми разправяй, че са те подкрепили

 
на 08 януари, 2009 10:02, Anonymous Анонимен каза...

ЧНГ на всички! Брадвата от доста врме не се отваря. Относно дали Надя си пише коментарите, спорет мен да. Тя сама каза, че чете форумите. Интересно докъде ще стигне простотията й, ще видим тази година дали ще направи пак конкурси с надеждата да й се върже някой и да го прецака. Тя е една неосъществена "личност", а такива хора както видяхме ги избива да правят голями простотии. Да не говорим какви заплати предлага в обявите за работа, въпросът е че дава от 200-300 лв. до 2000-3000 лв., но невярвам и 200-та да получат. Надя Вълева - това е достатъчно вече за синоним на простотия, безскруполност и безчовечие !!!

 
на 08 януари, 2009 22:26, Anonymous Силвина каза...

Здравейте,

Може би брадвата е закрита по някаква причина - май от доста време насам собствениците й не се занимаваха с нея, може би поради липса на време или нещо подобно.
Колкото до заплатите, в моя случай трудовият договор беше на минималната към онзи момент съгласно Кодекса на труда, плюс допълнителен процент, който ми беше обещано, че ще получа при сключване на договор за рекламна публикация в едно от списанията, които Камарата издаваше по онова време и чийто рекламен консултант бях аз.
Предлагам на всички да пренесем дискусията в новия ми блог, тъй като вече по-рядко посещавам този.

 
на 17 февруари, 2009 10:56, Anonymous Spokoina каза...

Преди 7 години работех във фирма с управител - Надя Вълева. Коректно й направих едномесечно предизвестие за напускане и то, преди да си взема заплатата. Голяма грешка. Тя не се оказа коректна. Не ми изплати последната заплата 600 и нещо лв. Която беше една добра заплата за онова време.
Реших да не я съдя - изпитах съжаление към тази объркана жена.
По-късно имах възможността да видя как съдбата й даде тежки финансови и лични уроци за това как "Всяко действие има равно и обратно посока противодействие".

 
на 19 март, 2009 15:20, Anonymous Анонимен каза...

Надя Вълева е много болна жена. Тя страда от изострена шизофрения.
За щастие го разбрах в най-ранния етап (по време на някакво абсурдно измислено нейно интервю). Позастаряваща, облечена като клошар ме посрещна тази отчайващо луда жена, която никога не спира да говори и а да й зададеш някой по-умен въпрос- веднага си сменя настроението та чак изпада в истерия. Леле- мале....кой би устоял на такова предложение. Да не говорим за момента, когато вече беше редно да поговорим за финанси (с други думи, кой какво ще ми заплаща) и как така и не получих някакъв нормален отговор от тази ненормална жена.

 
на 03 април, 2009 20:38, Anonymous Анонимен каза...

Февруари месец гледахме седмица на модата в София и беше пълна излъгация. От 11 медии имаше само 1. Публиката се броеше на 2 ръце.През март трябва да е минала седмица на модата в Пловдив, някой дали е ходил да за се наслади?!? Аз имах удоволствието да бъда ухажван за член на камарата. Радвам се , че попаднах на този блог. Много от признаците съвпадат със заболяването.

 
на 22 май, 2009 17:21, Anonymous Анонимен каза...

Отново Надя се опитва да проведе конкурсите Танцуваща мода и Изгряваща мода през 2009 г. Дано да няма много които да и се вържат, защото ще бъдат поредните разочаровани, незнам как могат да са предупредят. Тази жена явно няма да спре, ужас.

 

Публикуване на коментар

<< блог