събота, юли 03, 2004

Блогът се премести! Пренасочвам...

Би трябвало да бъдете пренасочени автоматично. Ако не се получи, посетете silvina-bg.com/.

Купон в офиса

Вчера радио "Hot FM" стана на една година. Радиото съществува от доста повече, но предишното му име беше "Оберон" и програмната му схема беше коренно различна - беше нещо подобно на "Дарик". В този си вид - Hot AC, подобен на "Fresh" и "Katra FM", - е вече точно от една година. Направихме си купон в офиса по този случай с целия екип на радиото плюс много сладки, ядки и две бутилки. Беше весело. Отдавна не бях се събирала с хора, но сега си наваксах, поприказвахме и се позабавлявахме, както подобава на рожден ден. След това пак се прибрах вкъщи и до един часа след полунощ мъдрувах над новия сайт, по който работя в момента. Пак не успях да го завърша тогава, но днес вече е готов.

Тази сутрин пък ме събудиха рано-рано (10 часа си е рано!) за ходене до Пловдив. Обиколихме компютърните магазини там с един човек, което не беше зле, но сега усещам, че се разболявам - гърлото и главата ми не са наред. Жоро вече е болен от грип и досега разсъждавахме кой кого е заразил и дали е станало през Интернет или по телефона.

Днес получих и един важен мейл, но няма да пиша за него сега. Той заслужава да му се посвети отделен пост, доста по-сериозен и смислен от този.

0 коментар(а):

Публикуване на коментар

<< блог